Acupunctuur en Reconnective healing

Albertien van der Veen
Borculoseweg 42
7478 RN DIEPENHEIM
Tel.: 0547 - 352227
e-mail: albertienvdveen@hetnet.nl


RECONNECTIVE HEALING, EEN NIEUWE VORM VAN GENEZEN

Al jaren werkte ik intuïtief met mijn handen rondom de liggende persoon zonder aan te raken.
Ik merkte dat er veel met de persoon kon gebeuren door zo te werken, maar had er verder geen verklaring voor. Het was zo.
Een paar jaar geleden kwam een patiënt van mij met een briefje, waar een titel van een boek opgeschreven stond. Het heette: De Reconnectie: Heel anderen, heel jezelf van Eric Pearl.
En ze zei dit boek moet je maar eens lezen. Het boek was een openbaring en herkenning voor mij.

Wat mij het meeste raakte was dat je niets hoeft te doen, je hoeft alleen maar te zijn.
Alle therapieën die ik tot nu toe had geleerd ,waren gericht op handelen, regels en methodes. Nu las ik voor het eerst over een therapie, waarbij het Zijn het belangrijkste is.
Als hulpverlener wil je graag iemand beter maken en wil je ontzettend je best doen. Dit kun je nu helemaal los laten . Het lijkt eenvoudig, maar dit is het moeilijkste wat er is .
Iemand behandelen zonder daar enig resultaat aan te verbinden. GEWOON ZIJN.
We mogen de behandeling, dat wat er mag gebeuren overlaten aan het Hogere en het samenspel van energie tussen behandelaar, patiënt en kosmos.

Wat vertelt Eric Pearl over zijn Reconnectie:Waar komt deze naam vandaan?
Eric Pearl kwam bij een zigeunerin ,die een ritueel bij hem uitvoerde, waarbij zijn lichaamsmeridianen opnieuw werden verbonden met het netwerk van de aarde of ook wel de energiebanen van de aarde genoemd. Vanaf dat moment gebeurden er wonderbaarlijke dingen in zijn leven . Waarom gebeurde dit?  Het mag nu gebeuren, omdat de mensheid in zijn evolutie zover is gekomen, dat wij ons weer opnieuw mogen verbinden met het Universum.

RECONNECTIVE HEALING:
Reconnective healing heeft een genezende werking bij ziektes op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Er gebeurt wat er mag gebeuren op dat moment.
Uit het bovenstaande zul je begrijpen dat je niet van te voren kunt zeggen, wat er zal gebeuren. Mijn ervaring is dat bijna iedereen iets ervaart van bijv. een serene rust tot bewegingen in het lichaam, emoties , warmte, koude, beelden en kleuren, etc. Alles is goed, het ene is niet beter dan het andere. Soms ervaren mensen op het moment niets, maar heeft men na die tijd juist verschillende ervaringen. Je kunt je nadien lichamelijk veel beter voelen en geestelijk sterker of dat je beter weet wat je wil in je leven en meer duidelijkheid krijgt.
Op het moment wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan, hoe reconnective healing werkt. De healing geeft toegang tot het geheel, het veld van energie dat vervolgens overgaat in licht en informatie. Vergelijk de kwantumfysica.

De reconnective healing behandeling duurt een uur en kost € 63,00 (geen vergoeding van de zorgverzekeraar), waarbij je aangekleed op een massagebank ligt en je niet aangeraakt wordt, maar er wel om je heen gelopen wordt.