Acupunctuur en Reconnective healing

Albertien van der Veen
Borculoseweg 42
7478 RN DIEPENHEIM
Tel.: 0547 - 352227
e-mail: albertienvdveen@hetnet.nl


RECONNECTIE

Heb je een reconnective healing ervaren en wil je nog wat sneller in je ontwikkeling, dan kun je ervoor kiezen om de Reconnectie te doen. De Reconnectie is een bewuste keuze en zal je evolutie en je levensweg versnellen. Dit doe je maar één keer in je leven.
Tijdens je Reconnectie wordt je lichaam weer verbonden met de lijnen om de aarde en in het universum, om daar weer één geheel mee te worden. Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam verbonden met de rasterlijnen die de planeet omcirkelen. Deze rasterlijnen waren dusdanig ontworpen om ons verder en dieper te verbinden met het hele universum. In de loop der tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. De Reconnectie herstelt deze zogenaamde axiotonale lijnen, die het mogelijk maken unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor genezing, en uiteindelijk voor onze evolutie. De Reconnectie activeert deze lijnen en zorgt niet alleen voor de uitwisseling van energie, maar tevens van licht en informatie, de herverbinding van DNA-strengen en de reïntegratie van draden ( tegelijkertijd plaatsvindende dimensies van bestaan, de snaartheorie )
Je persoonlijke Reconnectie geeft een gevoel van verbondenheid, verbonden met alles wat is en helpt je om je afgescheidenheid en eenzaamheid te verminderen.

Het is raadzaam om voor de Reconnectie één tot drie behandelingen reconnective healing te ondergaan. Dit is niet verplicht, maar is als het ware een voorbereiding op de Reconnectie.

De Reconnectie behandeling kost € 333,00 en bestaat uit 2 sessies van ongeveer 1 - 1,5 uur, die binnen 72 uur gegeven moeten worden. 333 is het specifieke frequentiegetal van de Reconnectie . Het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. Deze prijs is over de hele wereld hetzelfde.